Congressen

NH Hotel Group opent zomer 2019 eerste nhow hotel in Groot-Brittanië

nhow London, een viersterrenhotel in Londen met 190 kamers behorend tot het design- en lifestylemerk van NH Hotel Group, wordt naar verwachting in de zomer van 2019 geopend. Het hotel is gelegen tussen de City, Islington en Shoreditch, en maakt deel uit van het project250 City Road, ontworpen door architectenbureau Foster + Partners. nhow London wordt het tweede hotel van NH Hotel Group in Groot-Brittannië. Het thema is London Reloaded, het design is een combinatie van traditionele Britse iconen met hedendaagse elementen.

Verrassen

Het acht verdiepingen tellende hotel beschikt over 190 kamers, een restaurant, bar, fitnesszaal en ruimtes voor evenementen en vergaderingen. Het design van elk nhow hotel is erop gericht gasten te prikkelen, te inspireren en te verrassen. Zo neemt de sculptuur van een ‘Big Ben-raket’ een opvallende plaats in in de lobby. Er zijn kleurrijke meubels op vloerkleden met gepixelde patronen en led-open haard met houten ombouw om bij te ontspannen.

Het restaurant – The Bell – is een vrijzinnige versie van de traditionele Britse pub, met groene lederen stoelen die door de ruimte kunnen kronkelen en tafels waarop in authentiek Cockney dialect verzen zijn weergegeven. De ruimte wordt verlicht door grote goudkleurige armaturen in de vorm van een kerkklok, een verwijzing naar de beroemde kerkklokken van de stad.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief