Congressen

NH Collection Hotel Antwerpen opent juli 2019

NH Collection Antwerpen Centre heeft relaties op vrijdag 15 februari ontvangen voor een sneak peek van het in juli 2019 te openen hotel. Zo kon ervaren worden wat het toekomstige hotel op het gebied van service, interieur en gastronomie zal bieden. Het publiek kon tevens de in aanbouw zijnde lobby, restaurant, ontbijtruimte, vergaderruimtes en toekomstige hotelkamer bezichtigen.

Groene oase

Maarten Markus, Managing Director Northern Europe bij NH Hotel Group: “Ons premium merk NH Collection groeit. Na Brussel krijgt nu ook Antwerpen een NH Collection hotel. De derde in België en de eerste in de grootste stad van Vlaanderen. Eindelijk, want Antwerpen behoort wat betreft het aantal overnachtingen en aankomsten tot de top drie van bestemmingen in België en trekt zowel verblijfs- als zakelijk toerisme aan.”

De opening van NH Collection Antwerp Centre, met 186 kamers, verdeeld over 8 verdiepingen, staat gepland voor juli 2019. Er wordt ‘een groene oase van rust’ voor zowel toerist als zakenreiziger in het vooruitzicht gesteld. De hoge raampartijen bieden de hotelgast een wijds uitzicht over zowel het centraal station als over de binnenplaats, het groene hart van het hotel.

Flanders Meeting and Convention Centre Antwerp

Het viersterren hotel NH Collection Antwerp Centre behoort tot het premium merk NH Collection van NH Hotel Group, een merk met hotels in iconische gebouwen in grote wereldsteden, zoals Buenos Aires, Madrid, Amsterdam en Berlijn. Antwerpen heeft de laatste jaren een flinke toeristische groei meegemaakt en is zich steeds meer gaan focussen op de luxe reiziger. Daarnaast speelt het hotel in op de vele internationale congressen die plaatsvinden in FMCCA (Flanders Meeting and Convention Centre Antwerp).


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief