Congressen

NH Collection breidt uit naar Antwerpen

In februari 2019 zal het gloednieuwe NH Collection Antwerp Centre de deuren openen aan de Pelikaanstraat, gelegen in de Diamantwijk en naast het Centraal Station en de Antwerpse Zoo. Met dit hotel zet NH Hotel Group voet op Antwerpse bodem en breidt de keten haar Belgische portfolio uit naar twaalf hotels.
 Het hotel, dat zal gaan opereren onder het upper-upscale merk NH Collection, wordt gerealiseerd in samenwerking met de Vlaamse algemene aannemer Cordeel Group en zal 186 kamers tellen, verdeeld over tien verdiepingen.
 
Ook zal het hotel ruim 300 m2 aan meeting- en event ruimte, parkeervoorziening en een restaurant bieden. Net als in de andere 58 NH Collection hotels van NH Hotel Group zal ook in dit nieuwe hotel een prominente rol weggelegd zijn voor gastronomie, innovatie en design.
 
De bouw van het hotel start eind 2016 en in februari 2019 zullen naar verwachting de eerste gasten inchecken. Ontwerp en realisatie zal gebeuren in samenwerking met Cordeel Group NV en Met Zicht op Zee Architecten, waarna NH Hotel Group voor in ieder geval twintig jaar het hotel zal exploiteren. 
 

Foto: Filip Van Remortel (l), Directeur PPS van Cordeel Group,  en Maarten Markus (r), Managing Director van NH Hotel Group, ondertekenen de samenwerking voor realisatie en exploitatie van NH Collection Antwerp Centre.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief