Congressen

Nederlandse winnaars bij European Best Event Awards

Winkelman en Van Hessen sleepte in de categorie ‘Best Congress/Convention’ een European Best Event Award 2010 in de wacht met het World Congress on Information Technology 2010 (WCIT 2010). Ook het Amsterdamse marketingbureau Xsaga viel in de prijzen.

Ralph van Hessen nam maandag 15 november de Award in het Spazio Eventiquattro in Milaan in ontvangst. De jury benadrukte de impact van het congres; "Nog niet eerder vond een congres met zoveel samenwerkingsverbanden en betekenisvolle uitkomsten plaats."  Het “World Congress on Information Technology” vond plaats van 25 tot en met 27 mei in Amsterdam RAI. Het internationale congres wordt één keer in de twee jaar ergens ter wereld georganiseerd, en presenteerde sprekers als  Al Gore, Mikhail Gorbachov, Margaret Thatcher, Bill Clinton en Bill Gates. Onderwerpen als industrie, mobiliteit, gezondheid, e-government passeren de revue. Er kwamen honderden sprekers en duizenden deelnemers uit de hele wereld naar WCIT 2010.

Xsaga kreeg een Europese event award in de categorie beste persevenement voor de opening van de Hermitage in Amsterdam. Bovendien werd Inspirat140n, de campagne die Xsaga opzette rond het 140-jarig bestaan van de Bijenkorf, in Milaan tweede in de categorie festiviteiten. De European Best Event Awards (EuBEA) zijn internationale onderscheidingen voor evenementen in Europa. Het doel van de European Best Event Awards (EuBEA) is het valideren van evenementen als innovatieve communicatie, als integraal onderdeel van de mediamix en belangrijk onderdeel van de bedrijfsmarketingstrategie.

In totaal zonden 119 organisaties, waaronder evenementen-, communicatie-, PR- en reclamebureaus, uitgevers, en openbare instanties, een case in. 

Info: www.wcit2010.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief