Congressen

Nederland doet toch mee aan World Expo Milaan

Nederland heeft op 3 december officieel de participatiebijeenkomst van de World Expo Milan 2015 getekend. Daarmee is het doel van 130 deelnemende landen gehaald. Ook voor Nederland was dit een speciaal moment, omdat deelname lange tijd onzeker is geweest.
Bij monde van CEO Giuseppe Sala bleek de expo organisatie zeer te spreken over het Nederlandse concept waarin feestelijkheid en gerichtheid op het thema Food centraal staat. Naast dit Nederlands paviljoen op het Expo terrein richt Nederland samen met het Nationaal Museum voor Wetenschap & Technologie Leonardo da Vinci een speciale expositie in over de voedselindustrie. Verder zullen zowel op het expo terrein als in het Museum vele business to business activiteiten plaatsvinden.

Erik van der Schaft, directeur van de stichting World Expo Milaan 2015: “Hiermee is weer een belangrijke stap gezet op weg naar Nederlandse aanwezigheid in Milaan waar we ons wereldleiderschap op voedselgebied uitgebreid zullen laten zien. Bovendien is dit ook een showcase voor de Nederlandse kandidatuur voor de World Expo 2025.”

Voor het Nederlands bedrijfsleven bestaan diverse mogelijkheden om te participeren op de World Expo in bedrijfs- als ook publieksactiviteiten, waaronder het hosten van expertmeetings en seminars, voor het demonstreren van producten en technologieën en matching met potentiële buitenlandse klanten en partners.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.