Incentives
Het Natural History Museum in Londen werkt samen met het Royal Lancaster hotel in de Britse hoofdstad aan een nieuw foodconcept dat is geïnspireerd door bestuivers en bloemen. De chef-koks van het hotel serveren een afternoon tea met zoete en hartige gerechten onder de naam 'Blooming British Afternoon Tea'.
Immersieve F&B-ervaringen zijn momenteel een grote trend. Bij deze ervaring die op 12 september van start gaat wandelen gasten van het museum door Hyde Park aan de hand van een speciale kaart. Bij aankomst in het Royal Lancaster worden ze verwelkomd en nemen ze plaats in het Hyde Café voor thee, sandwiches, scones en zoete lekkernijen met bijenthema.
Sally Beck, general manager van Royal Lancaster London: 'We willen deze typisch Britse ervaring samen aanbieden met een afternoon tea, waarbij we ook het belang van bijen en andere bestuivers onder de aandacht brengen.'
Maxine Lister, hoofd licensing bij het Natural History Museum: 'Het vieren van de natuurlijke wereld als onderdeel van de samenwerking met Royal Lancaster London is een fantastische manier om mensen te inspireren. Bijen, wespen, vlinders en motten zijn essentieel voor het ecosysteem door de planten en bloemen om ons heen te bestuiven en te zorgen voor een rijke biodiversiteit.'
Bron: Blooloop.
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.