Beurzen, Congressen, LiveWire

Naomi Bugter nieuwe commercieel manager Libéma Beurzen & Evenementen

Naomi Bugter en Esmé Stoffelen

Libéma Beurzen & Evenementen heeft Naomi Bugter aangesteld als commercieel manager. Per 1 juli 2024 neemt zij het over van Esmé Stoffelen, die de afgelopen vijftien jaar verantwoordelijk was voor het commerciële beleid van de evenementendivisie. 

Bekend gezicht

Bugter is ruim zes jaar aan Libéma verbonden en neemt een brede kennis van de eventbranche mee naar haar nieuwe rol. Libéma kiest bewust voor een bekend gezicht binnen de organisatie. Divisiedirecteur Jeroen Dona: 'We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onze evenementen- accommodaties en dienstverlening, zodat deze goed aansluiten bij de hoge verwachtingen van zowel organisatoren als bezoekers. Er is een stevige omzetgroei. Esmé is hierin van grote waarde geweest. Naomi kent de organisatie en de eventbranche door en door. Ze beschikt over de kennis, ervaring en kwaliteiten om onze commerciële koers voort te zetten en uit te bouwen.'

Bugter was eerder sales- en projectmanager voor onder andere de 50PlusBeurs, GezondheidsBeurs, EmigratieBeurs en CamperExpo.

Mainstage en Omnisport

Stoffelen stond onder andere aan de wieg van 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch, ze zette Mainstage in de markt en bouwde aan Omnisport Apeldoorn als congreslocatie. Ze verlaat Libéma om zich komend jaar 'volledig op haar persoonlijke doelen te richten en nieuwe herinneringen te maken met haar gezin'. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief