Congressen

MVO, Next Level op 7 september

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication houdt op 7 september een bijeenkomst voor leden en niet-leden met als thema ‘MVO, Next Level’, over maatschappelijk verantwoord ondernemen in de Live Communication branche. De bijeenkomst wordt gehouden in en in samenwerking met World Forum in Den Haag.

De meest geboekte MVO-spreker van het land Ruud Koornstra deelt zijn passie voor duurzaam ondernemen. Een inspirerend verhaal over succesvol en verantwoord ondernemen in combinatie met, niet onbelangrijk, geld verdienen. Is dit een hype of nieuwe economie? Koornstra is ondermeer mede-oprichter van Tendris en uitvinder van de energiebesparende ledlamp.

Simone van Trier is gespreksleider van de ”Green Table”. Aan deze tafel zullen de ‘voorvechters van duurzaamheid’ in de Live Communication branche plaatsnemen om hun kennis te delen over het hoe en waarom van ‘MVO Next Level’ en door interactie met de aanwezigen te komen tot praktische toepasbaarheid van MVO voor de branche. Tafelgasten zijn ondermeer Alex Bontenbal (Green Label Events) en Michiel Middendorf (World Forum Den Haag).

Aansluitend op de themabijeenkomst vindt de Expoborrel plaats. Dé brancheborrel voor iedereen die actief is in Live Communication branche. Tijdens deze borrel wordt door CLC-VECTA lid DOOR Training & Coaching op een interactieve wijze een speedmeet gefaciliteerd. Een optimale netwerkmogelijkheid onder leiding van Bart van Luijk. Tevens wordt er een rondleiding door het World Forum verzorgd.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een dinerbuffet geheel verzorgd door Maison van den Boer.

Programma
15.00 – 15.30 uur: ontvangst
15.30 – 17.15 uur: septemberbijeenkomst “MVO Next Level”
17.15 – 18.45 uur Expoborrel met speedmeet
18.45 – 20.00 uur Dinerbuffet

De themabijeenkomst wordt voorafgegaan door de Algemene Ledenvergadering van het CLC-VECTA (vanaf 13.30 uur). Hierover ontvangen CLC-VECTA leden apart bericht.

Locatie
World Forum Convention Centre, Den Haag Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag.

Kosten
CLC-VECTA leden hebben vrij toegang door middel van de kortingscodes behorende bij het lidmaatschap. Afhankelijk van het soort lidmaatschap betalen CLC-VECTA-leden voor extra entreebewijzen € 50,- / € 75,-. Niet-leden betalen € 75,- (inclusief Expoborrel, speedmeet en dinerbuffet).

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst verloopt via de site van CLC-VECTA: www.clcvecta.nl.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief