Beurzen

M+R in Namen

Op donderdag 13 oktober 2005 ging te Namur Expo de ééndagsvakbeurs voor Meet en Regeltechniek in de procesindustrie door, beter bekend als M+R. Met 543 bezoekers voor 63 exposanten kon deze beurs een goede verhouding van het aantal bezoekers per exposant voorleggen.

Zoals bleek bij het betreden van de beurshal : de bezoeker werd verwelkomd door het geroezemoes dat eigen is aan druk bezochte beurzen.

Bovendien waren de reacties van de exposanten ook zeer positief, in het bijzonder op het vlak van het bezoekersprofiel. Volgens de tijdens de beurs gevoerde mondelinge exposantenenquête kon het merendeel van de exposanten gemiddeld 9 nieuwe leads noteren.

Ook de door het IBRA (Institut Royal Belge de Régulation et d’Automatisme) georganiseerde studievoormiddag «Comment assurer une plus-value pour l’industrie de processus?» onder het voorzitterschap van Dhr. Ferin (UCB) kende met ruim 60 toehoorders een groot succes.

De CCI (Chambre de Commerce et de l’Industrie) van Namen is erin geslaagd de beurs te verrijken met een bruisende uitwisseling tussen verschillende industriële netwerken, waardoor de aanwezigheid niet onopgemerkt is voorbij gegaan.

Namur Expo bewees met andere woorden zijn waarde als centraal ontmoetingspunt, dat erin slaagt bezoekers uit de hele waalse regio aan te trekken.

Ook tevreden was Dhr. Martiny van UCB-PHARMA, die voor zijn bezoek werd beloond met een weekend aan het stuur van een Porsche Boxster, dat werd verloot onder de voorgeregistreerde bezoekers.

Als u in 2005 niet de kans kreeg M+R te bezoeken, kan u de sector ontmoeten op één van de volgende edities :

M+R Gent 2006 (donderdag 30 maart 2006 – Flanders Expo)

M+R Liège 2006 (donderdag 27 april 2006 – F.I.L.)

Informatie en organisatie :

Fairtec nv

M. Ben Jochems, project co-ordinator

Autolei 337

BE-2160 Wommelgem

T +32 3 354 08 80

F +32 3 354 08 10

m-r@fairtec.com

www.m-r.be

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief