Congressen

MPI zoekt nieuw NL Conference talent

MPI Nederland start met een grote zoektocht naar leden die hun visie met de branche willen delen door de NL Conference 2012 te helpen organiseren. Op donderdag 4 augustus vindt in het RAI Elicium een kick-off meeting plaats voor geïnteresseerden die deze uitdaging aan willen gaan. Meer informatie staat op www.mpiweb.nl.

In 2010 heeft het bestuur van MPI (Meeting Professionals International) een nieuwe koers uitgezet. De belangrijkste vraag daarbij was: ”Waarom komen de MPI-leden naar onze bijeenkomsten?”. Daaruit kwam naar voren dat een duidelijk scheiding van soorten bijeenkomsten wenselijk was. Zo ontstond de volgende indeling: algemene educatie tijdens de ”Educationals”, meer diepgang tijdens cursussen, puur netwerken via de ”Get Connected” netwerkborrels en maximaal inspireren tijdens de NL Conference, het visitekaartje van MPI Nederland.

"Bijeenkomsten en congressen zijn interactieve en driedimensionale billboards", aldus Gijs Verbeek, executive director MPI Nederland. "Ze dragen de boodschap van een organisatie of ideologie uit. De wijze waarop dat gebeurt bepaalt de kracht van de inhoud; vorm is minstens zo belangrijk als de boodschap. Het is nu eenmaal zo dat mensen beter onthouden met hun hart dan met hun hoofd. Elk jaar gaat de NL Conference verder waar de vorige editie ophield. Het programma wordt niet beperkt tot eenrichtingsverkeer, deelnemers moeten met elkaar en elkaars kennis verbonden worden. Het vertrekpunt is echter heel duidelijk – inspiratie!"

De NL Conference wist de afgelopen jaren ruim 350 meeting- en event professionals per editie naar onze hoofdstad te trekken. Het team dat dit voor elkaar kreeg, zal dit jaar het stokje overdragen aan een nieuwe groep enthousiastelingen die het congres naar een nog hoger plan kunnen tillen. Om die reden start MPI een grote zoektocht naar leden die hun visie met de branche willen delen door de NL Conference 2012 te organiseren.

Verbeek: "Op donderdag 4 augustus vindt in RAI Elicium een kick-off meeting plaats voor geïnteresseerden die deze uitdaging aan willen gaan. Het NL Conference Team 2010 / 2011 is aanwezig om als klankbord te fungeren. Natuurlijk staan we ook open voor niet-leden die graag mee willen werken, mits ze lid willen worden van MPI Nederland."

www.mpiweb.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief