Congressen

MPI World Educational Congress verschuift naar november

WEC Grapevine 2020

De MPI World Educational Congress heeft een nieuwe datum gekregen. Het internationale congres voor meetings & events professionals staat nu gepland op 3 tot en met 6 november in Grapevine, Texas. Tot nu toe was er bij vele vakgenoten de hoop dat WEC Grapevine begin juni een nieuwe start zou betekenen na de coronacrisis.

Hybride event

WEC Grapevine krijgt ook een nieuwe opzet in de vorm van een hybride event, met zowel een persoonlijke als virtuele ervaring. MPI wil dat iedereen tijdens haar World Educational Congress kan ervaren welk van de live- en virtual formats voor hem of haar het beste werkt.

Prijzen verlaagd

Erkennend dat meeting professionals in deze woelige tijden veel onzekerheden kennen – banenverlies, bevriezing van zakelijke reizen, enzovoorts – is het doel van MPI om het eenvoudiger te maken om naar WEC Grapevine te komen. Daarvoor heeft de internationale vakvereniging de programmaprijzen van WEC over de hele linie verlaagd. Ook is het mogelijk om volledige terugbetaling te krijgen als je het live-evenement alsnog niet kunt bijwonen of kan de registratie worden omgezet naar het virtuele evenement of gereserveerd worden voor  WEC Las Vegas in 2021.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief