Congressen

MPI viert meeting branche met event over AI

MPI viert meeting branche met event over AI

De ontwikkelingen op het gebied van robotisering denderen vooruit en ook de meeting industrie ontkomt er niet aan. Laat nationale held en tech ondernemer Jim Stolze je op donderdag 4 april bijpraten over alles wat je moet weten over kunstmatige intelligentie. Leer welke baanbrekende toepassing er nu al actief is binnen onze branche en ervaar als eerste een sneak preview van de nieuwste show van Boom Chicago, over jawel; AI.

Jim Stolze is tech-ondernemer en staat bekend als innovatie deskundige door zijn werk voor RTLZ en Singularity University. Jim heeft in 2009 TEDx naar Amsterdam gehaald. Hij is de oprichter van Aigency, een platform waarmee hij Nederlandse startups op het gebied van artificial intelligence koppelt aan multinationals.

Jim inspireert ons met zijn visie op de toekomst. Digitalisering en de impact daarvan op business modellen, organisaties en de maatschappij staan daarbij centraal.

Artificial Intelligence, hype of realiteit?
Jim legt ons uit waarom er plotseling zoveel belangstelling is voor kunstmatige intelligentie. Aan de hand van aansprekende voorbeelden wat er al mogelijk is en hoe organisaties er zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Mark Struik, Commercieel Directeur bij Postillion Hotels, is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van Michiel, The Next Gen Employee. Hij neemt ons mee in deze A.I.  ontwikkeling die van grote invloed is op de organisatie en op de Customer Journey van de Rooms- en MICE-gasten bij Postillion Hotels.

Comedygezelschap Boom Chicago maakt al meer dan 25 jaar hun publiek aan het lachen met actuele, interactieve voorstellingen. Op 18 april gaat hun nieuwe show over artificial intelligence in premiere getiteld The Future is Here and it is Slightly Annoying en speciaal voor MPI verzorgt Boom Chicago een sneak peak.

Nu kunstmatige intelligentie, 3D-printen, blockchain en big data onderdeel zijn van ons dagelijks taalgebruik is de vraag of onze toekomst er daarmee rooskleuriger uit zal gaan zien of dat onze robot-overlords ons gaan vervangen thuis en op ons werk?

Meld je aan voor dit event van MPI Nederland

Nieuwkomerssessie (voor als je meer over MPI te weten wilt komen)
13.00 – 13.30   Nieuwkomerssessie

Programma:
13.15 – 13.45   Ontvangst + registratie
13.45 – 14.00:  Opening
14.00 – 14.45   Mark Struik – Next Gen AI Employee Michiel
14.45 – 15.15   Next Gen Netwerkveiling. Help 5 studenten aan een stage
15.15 – 16.00   Networking experience – Pauze
16.00 – 17.00   Jim Stolze – Artificial Intelligence, hype of realiteit?
17.00 – 17.45   Afsluiting met oa. Boom Chicago – The Future is here ….. and it’s slightly annoying
17.45 – 18.45   Networking experience – Borrel
Locatie

Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief