Congressen

MPI nu ook op de iPhone

Meeting Professional International (MPI) komt met drie nieuwe initiatieven waarmee meetingplanners overal en altijd toegang krijgen tot de content en tools van www.mpiweb.org. Naast een iPhone app en een mobile website, is er ook een nieuwe service ontwikkeld voor planners die geen MPI-lid zijn. Via ”MPIWeb Connect” krijgen deze planners educatie, management- en organisatietools, carrièretips en een professioneel netwerk van meetingplanners wereldwijd onder handbereik.

Dit alles heeft volgens MPI tot doel om de global meeting industry als geheel naar een hoger level te tillen. "We maken het meetingprofessionals, waar ook ter wereld, makkelijk om over  informatie en onderwijs te beschikken die ze nodig hebben om zich met meer succes in de meetingindustrie te bewegen", aldus Bruce MacMillan, voorzitter en CEO van MPI International. "De verwachtingen in de meeting- en eventbranche zijn op dit moment zeer hooggespannen. Iedereen wil, moet misschien wel, betere bedrijfsprestaties neerzetten. Met de MPIWeb Connect geven we meetingplanners gratis toegang tot onze content en tot elkaar. We willen graag dat de markt, die nu langzaam aan het herstellen is, blijft aantrekken. En we denken dat het delen van kennis hierbij van grote waarde kan zijn."

Planners die interesse hebben in de MPIWebConnect-service kunnen op www.mpiweb.org een profiel aanmaken en zo MPIWebConnect-gebruiker worden. Gebruikers hebben online toegang tot nieuwe artikelen, whitepapers en onderzoek die niet toegankeiljk zijn voor ”gewone” website-bezoekers. Daarnaast krijgen ze toegang tot de MPIWeb Groups die normaal gesproken alleen voor leden toegankelijk zijn. 

Ook de nieuwe MPI iPhone app is gratis. Toegang tot de app is alleen beschikbaar voor MPI-leden en MPIWebConnect-gebruikers. De app is verkrijgbaar via de Apple app store. Applicaties voor BlackBerry”s en Android zijn waarschijnlijk eind februari beschikbaar. De MPI Mobile Website is te vinden op m.mpiweb.org en verschaft alle informatie in een makkelijk te lezen format. De website is ontworpen voor professionals die vaak onderweg zijn en die toch op de hoogte willen blijven van de laatste trends, onderzoeken, nieuws, netwerken en andere MPI-info.

Meer info: www.mpiweb.org


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief