Congressen

MPI NL Conference ook online te volgen

Voor meeting professionals die niet in de gelegenheid zijn om maandag 30 maart af te reizen naar Amersfoort voor de NL Conference heeft MPI een Engelstalig hybride programma samengesteld dat online is te volgen.
 Vanachter je eigen laptop kun je van 09.30 tot 12.30 toch actief deelnemen. Inschrijven kan via de website van de NL Conference.
 
De MPI NL Conference brengt 200 meeting- en eventplanners bijeen in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De grote kracht van de NL Conference is de diversiteit in inspirerende sprekers en workshops van hoog niveau. De deelnemers ontvangen heel veel nieuwe ideeën om de kwaliteit van hun komende events te verhogen. Belangrijk doel van de organisatie is, om niet alleen de deelnemers onderling te laten netwerken, maar ook om meer kennis te geven hoe ze de netwerkmogelijkheden tijdens hun eigen events kunnen verbeteren.

Tijdens de NL Conference kun je leren van de organisatoren van de MH17 herdenking, neemt Govert Schilling je mee naar de kosmos en geeft Kaouthar Darmoni je andere inzichten. In de middag is er de live communicatie snoepwinkel, waar je naar hartelust kunt kiezen uit diverse workshops waar je als eventprofessional je voordeel kunt doen.

Het volledige programma en inschrijfformulier vind je op de website van de NL Conference 2015.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief