Congressen

MPI Nederland wint BEA World Event Award voor EMEC19

MPI Nederland viel tijdens het jaarlijkse Bea World Festival in de prijzen met het evenement European Meetings & Events Conference 2019 (EMEC19) dat het bedrijf dit jaar organiseerde in Den Haag. Van 26 tot en met 30 november werden in Milaan in de eventlocatie The Mall de prijzen uitgereikt voor de beste live communicatie en eventmarketing ter wereld.

EMEC19

Tijdens EMEC19 heeft MPI Nederland onder het motto Changing the Game de deelnemers zelf laten ervaren hoe zij hun meetings en events naar een hoger niveau kunnen brengen. Het vierdaagse event, dat werd georganiseerd in het World Forum, de Fokker Terminal en het Louwman Museum, bestond uit een combinatie van educatie, beleving en netwerken. Het programma was opgebouwd uit vier verschillende onderwerpen: Risk Management, Design Thinking, Leadership en Meeting Perspectives. In plaats van het traditionele zitten en luisteren werden de deelnemers gestimuleerd tot interactie.

Gijs Verbeek, MPI Nederland directeur, hield een pitch aan het aanwezige publiek in Milaan en mocht bij de uitreiking de award in ontvangst nemen: “Deze award is voor alle vrijwilligers die betrokken waren bij EMEC19. Het is een kroon op het harde werk dat geleverd is! Samen hebben we onze schouders eronder gezet om een fantastische editie neer te zetten.”

BEA World Event Awards

Het Bea World Festival is onderdeel van Live Communication Week en vond dit jaar in Milaan plaats. Hier kwam de internationale evenementenbranche samen. Drie dagen lang kon men hier kennis op doen en netwerken. Tijdens dit evenement worden de jaarlijkse BEA World Event Awards in verschillende categorieën uitgereikt. Andere Nederlandse winnaars waren Lotte Huizinga van het congresbureau van de Universiteit van Amsterdam (Aanstormend Talent) en Blue Rhapsody (Beste Locatie).


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief