Congressen

MPI maakt van ALV een pub quiz

Geen enkele bijeenkomst hoeft saai te zijn, zelfs een Algemene Leden Vergadering niet. Onder dat motto organiseert MPI Nederland haar ALV, die plaatsvindt op vrijdag 5 september in Ramada Apollo Amsterdam Centre.
 De jaarlijkse bijeenkomst waar informatieoverdracht, het reilen en zeilen van MPI en cijfers doorgaans centraal staan, wordt in een heel nieuw jasje gestoken. De educational 'Hoe werkt ons brein' wordt gecombineerd met de ALV. 

Aan de hand van een pub quiz wordt er aangetoond hoe je het beste leert. De leerstijlen van Kolb vormen hiervoor de basis. Welke vorm werkt het best en wanneer registreert jouw brein de zaken die echt belangrijk zijn.

Zie je het al voor je? Flessen wijn op tafel, MPI vrienden om je heen, lachen, gieren, brullen en uiteindelijk heb je toch een informatieve, educatieve en doorgaans saaie ALV bijgewoond. De pub quiz setting zorgt er trouwens ook direct voor dat je optimaal kan netwerken en jouw MPI relaties persoonlijk leert kennen.

Het Ramada Apollo Amsterdam Centre en het waanzinnige Floor17 Rooftop Terrace vormen het bijzondere decor van deze dag. Hier vindt ook de afsluitende barbecue plaats.
 
Schrijf je nu in via deze link.
 

Programma:

12:00 – 12:30  Nieuwkomersessie
12:30 – 13.00  Ontvangst met een lichte lunch
13:00 – 16.15  Pub quiz ALV
16:15 – 17.30  Netwerkborrel (op het dakterras)
17.30 – einde  BBQ (inschrijven verplicht)
 
Dresscode:  Casual 

Passe-partout houders: kosteloos
MPI leden: €45,- exclusief BTW
Niet leden: €195,- exclusief BTW
 
BBQ inclusief 2 drankjes: €40,- exclusief BTW

 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief