Congressen

MPI maakt programma European Conference 2015 bekend

Meeting Professionals International (MPI) heeft het programma bekend gemaakt van haar European Meetings & Events Conference (EMEC), dat wordt gehouden van 1 – 3 februari 2015 in Krakau, Polen. De keynotes worden verzorgd door futuroloog Mike Walsh en neurowetenschapper Alan Watkins.
 Mike Walsh verzorgt de openingssessie van het congres. Hij vertelt hoe je een bedrijf moet inrichten in de huidige tijdsgeest, op basis van eigen observering, case studies en recent onderzoek. Allan Watkins sluit het congres af met een presentatie over het verband tussen fysiologie, psychologie en prestatie en het geheim van briljante leiderschap.

EMEC 2015 biedt daarnaast 50 educatieve sessies, waar onder pre-conference workshops, deep dives en campfires. Thema’s zijn onder meer bedrijfsontwikkeling, strategisch meeting management, leiderschap en meeting design.

Vier voorbeelden van sessies:

  • A Fork in the Road: De impact van nieuwe F&B trends en de EU allergie regelgeving  op meetings.
  • The Price is Right! Hoe krijg je de beste prijs voor jouw meeting, product of dienst.
  • Moving from Attendee to Participant: Ideeën om deelnemers beter te betrekken bij de bijeenkomst.
  • The Science and Art of Selling: Bouwstenen voor professioneel verkopen. 

Nieuw zijn het hosted buyer programma en het Europese debuut van de MPI’s Healthcare Meeting Compliance Certificate cursus. De MPI Foundation is gastheer van de Rendezvous op 2 februarie in Hard Rock Café Kraków. De opbrengsten van deze fondsenwervende netwerkbijeenkomst wordt gebruikt voor subsidies aan chapters en studiebijdragen voor Europese MPI-leden.
 
Het volledige programma is de vinden op de website van EMEC 2015.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief