Congressen

MPI-leden onderhandelend het nieuwe jaar in

Onderhandelen tijdens de MPI ALV 2019

Tijdens de Algemene Ledenvergadering en Nieuwjaarsborrel van MPI Nederland konden de leden de door Tim Masselink aangereikte kennis direct toepassen door met elkaar te onderhandelen over aandelen die ze konden inruilen voor leuke cadeaus.

Toponderhandelaars

Op 17 januari kregen de MPI-leden in de Amsterdamse Beurs van Berlage een presentatie voorgeschoteld van Tim Masselink, Senior Consultant Leadership and Development bij Berenschot en mede-auteur van het boek Toponderhandelaars. Zijn tips en tricks voor goed en correct onderhandelen mochten de toehoorders daarna ten uitvoer brengen door de hen verstrekte aandelen onderling uit te ruilen om zo tot vijf aandelen van hetzelfde cadeau te krijgen of een van de gratis tickets voor MPI-activiteiten.

MPI NL Academy

Directeur Gijs Verbeek moest tijdens de ALV erkennen dat er afgelopen jaar onbedoeld is ingeteerd op het eigen vermogen van de vereniging, maar keek verder terug op een succesvol jaar met goed scorende events en de introductie van de MPI NL Academy. Dit laatste betreft een cursusprogramma bedoeld voor alle professionals in de meeting industrie, waarbij de programmering wordt aangepast aan de actuele kennisbehoefte in de branche.

European Meetings & Events Conference

Vooruitkijkend op komend jaar, was er extra aandacht voor de European Meetings & Events Conference (EMEC19) die dit keer wordt georganiseerd door MPI Nederland en zal plaatsvinden van 8 tot en met 12 februari in Den Haag.
Na de afsluitende nieuwjaarsborrel togen de leden van MPI Nederland met hun uit onderhandelde cadeau weer huiswaarts. De foto’s die Clickshots maakte van de bijeenkomst zijn te zien op de Facebook-pagina van MPI Nederland.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief