Congressen

MPI haalt salesgoeroe John Parke naar Nederland

Op maandag 26 oktober komt salesgoeroe John Parke vanuit Amerika naar Nederland tijdens een Europese tour. Deze maandag zullen MPI-leden een duik nemen in het fenomeen Strategic Account Management (SAM) en een aantal andere onderwerpen die daarmee samenhangen zoals het vinden van klanten in de 21ste eeuw en de rol van jouw persoonlijke brand en imago in dit proces. De bijeenkomst vindt plaats in Okura Amsterdam.
 
De training start met een korte opfrisser over verkoop en accountmanagement in algemene zin, gevolgd door de principes van strategisch accountmanagement waarbij alle componenten van professionele verkoop aan de orde komen. Ook technieken om beter om te gaan met tegenwerpingen van klanten zijn onderwerp van de training.
 
De trainingen en workshops van John Parke staan erom bekend dat je heel actief bezig zult zijn, alleen en ook in kleine groepjes. Je zult dus niet alleen van John leren maar ook van het samenwerken met collega’s Aan het eind van de dag heb je geleerd om op een strategisch niveau te schakelen, als een consultant te werk te gaan en krijg je voorbeelden en templates om met key accounts samen te werken. SAM heeft weinig geheimen meer voor je en je hebt alle tools gekregen om het daadwerkelijk zelf in praktijk te brengen.
 
John Parke heeft enorm veel ervaring in de meeting branche. Hij is Certified Meeting Planner (CMP) met meer dan 18 jaar werkervaring bij Marriott International, waar zijn laatste functie Vice President van de Global Account Sales Organization was. Behalve het fenomeen Strategic Account Management (SAM) komen ook andere beslissende onderwerpen aan de orde die samenhangen met effectief account management.

Inschrijven kan via de website van MPI Nederland

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief