Congressen

MPI Event over Risk Management op 29 mei

MPI Event Risk Management op 29 mei 2019

Tijdens dit event dat speciaal voor de meeting- & eventbranche georganiseerd wordt, wordt ingezoomd op: dreigingsniveau, communicatie, gebruik van (nieuwe) technologie, crowd control en mobiliteit. Bovendien krijgen deelnemers een kijkje achter de schermen bij de Toppers in Concert!

Waar mensen samenkomen, heb je als organisator en locatie in toenemende maten te maken met veel verschillende aspecten van veiligheid. Hoe groter de locatie, hoe groter de events en hoe meer verschillende partijen betrokken zijn bij de veiligheid.

Waar beter dan in de Johan Cruijff ArenA kunnen we alles leren over Risk Management? Tijdens een volle repetitiedag van de Toppers in Concert krijg je verschillende stakeholders te spreken die hun expertise op het gebied van dit onderwerp met je delen.

Mis deze kans niet en registreer je voor dit event. Er is beperkt beschikbaarheid door het exclusieve karakter van dit evenement.

Programma

13:00 – 13:30    MPI Nieuwkomerssessie

Informatiesessie voor als je meer over MPI Nederland te weten wilt komen

13:30 – 14:00    Ontvangst en Registratie

14:00 – 14:15    Welkom en introductie Risk Management

14:15 – 14:45    Hoe komt informatie van NCTV naar de branche?

Welke rol speelt NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding & Veiligheid) en hoe komt de informatie naar de branche toe? Willem Westermann is directeur VVEM en door NCTV aangewezen als sectorcoördinator publieksevenementen. Als evenementenman pur sang deelt hij graag zijn ruime ervaring.

14:45 – 15:15    Sensation White ‘lessons learned’

Hoe gaat een van de grootste event locaties van ons land om met een veranderend dreigingsbeeld. We horen het van operationeel directeur van de Johan Cruijff ArenA, Hidde Salverda. Wat zijn de ‘lessons learned’ van Sensation White? In 2016 was er een verontrustend signaal, maar er is destijds besloten om alle geplande events wel ‘gewoon’ door te laten gaan…

15:15 – 16:45     Kijkje achter de schermen

Je krijgt als deelnemer daadwerkelijk een kijkje achter de schermen bij De Toppers. Je komt op plekken die voor anderen onbereikbaar blijven en bezoekt de commandokamer, het operationeel mobiliteitscentrum en krijgt de organisatie achter De Toppers te spreken

16:45 – 17:30     Crowd Management; de theorie in de praktijk

We zoomen in op Crowd Management. De theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden. Na deze sessie kijk je anders om je heen.

17:30 – 18:00     Technologie en innovatie binnen event veiligheid

Sabine Veenstra, programma manager contra terrorisme binnen TNO sluit het educatieve programma af. Technologie speelt onmiskenbaar een vitale rol binnen event veiligheid. Welke technologie kan (en mag) er ingezet worden om een veilige omgeving te creëren waarin evenementen succesvol kunnen worden georganiseerd.

18:00 – 19:00     Netwerkreceptie

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief