Congressen

MPI Event: Ook jij kunt creatief denken

Op vrijdag 6 februari vindt het MPI Event ‘Ook jij kunt creatief denken’ plaats. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met sprekersbureau Assemblee die het mogelijk maakt om Karl Raats, een van de top 5 spreker van 2013, aan het werk te zien. Het event zal plaats vinden in MindCenter Evenementenlocatie in Vianen.
 Op deze dag neemt Karl Raats de deelnemers mee op een inspirerende tocht naar de bron van die ideeën die het verschil maken: handzaam, verhelderend en met een flinke dosis humor.

Deze prikkelende dag staat in het teken van het vrij maken van de creativiteit van de deelnemers. De behoefte aan deze creativiteit neemt toe. Dit kan zijn om lastige economische tijden te overleven, beter te zijn dan de concurrent of omdat het nu eenmaal kicken is om een fantastisch concept, idee of event te bedenken met een team.

De onuitputtelijke en duurzame bron van creativiteit zit pal tussen onze oren. Maar hoe boor je die bron aan? Hoe haal je creativiteit aan de oppervlakte met zoveel mogelijk doorleefde betrokkenheid van je medewerkers, je partners, je klanten, en dat met resultaat?

Een beter passende locatie dan het MindCenter Evenementlocatie in Vianen is nauwelijks denkbaar. Het pand is ooit ontworpen als schoenen-showroom-centrum waardoor de ruimtes speels en net even anders zijn. De inspirerend gebouwde ‘winkels’ om het bijzondere ontmoetingsplein worden nu gebruikt voor break-out sessies bij zakelijke bijeenkomsten, trainingen en workshops. De ontwerpstudio’s en magazijnen zijn omgetoverd tot zalen met ‘Mind’ inspirerende eigenschappen en is daarmee de ideale setting om de creativiteit alle ruimte te geven.

Meer informatie en inschrijven

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief