Congressen

MPI Educational Meeting Architecture

De MPI Educational op 11 mei in het Haagse Bel Air Hotel heeft als thema Meeting Architecture. De deskundigen op dit gebied Elling Hamso en Maarten Vanneste helpen met de start van een doordacht plan voor nuttige bijeenkomsten op basis van concrete doelstellingen.

Elling Hamso is Meeting Management Consultant en grondlegger van de European Event ROI Instituut. Hoe haal je het maximale rendement uit de meetings en congressen die je organiseert? Hoe bepaal je wat de effectiviteit eigenlijk is? Elling Hamso weet het allemaal….

Tijdens zijn presentatie legt hij de link tussen het doel van de Meeting Architecture Educational en ”de Kunst van het Loslaten”. Hamso wordt daarbij visueel ondersteund door een professionele jongleur van More Balls Than Most.

Gebaseerd op bijna 30 jaar ervaring ontwikkelde Maarten Vanneste zijn MAP (Meeting Architecture Process), een methode waarmee je meetings meer impact geeft. Deze methodiek omschreef hij in zijn boek ”Meeting Architectuur”. Door het goed afstemmen van de inhoud en het format hebben meetings de potentie om substantieel meer waarde te creëren voor de organisatie. Het zijn de deelnemers die de waarde van een meeting vertegenwoordigen. Om die reden moeten meetings worden ontworpen om het gedrag van de deelnemers te veranderen of te versterken. Meeting Architecture is de kunst om dit proces optimaal vorm te geven.

Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt er exclusief voor de planners een plannerlunch georganiseerd waar ruimte is om vast over het onderwerp te sparren. Schrijf je snel in voor deze lunch aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bij grote belangstelling zal er worden geloot. Na inschrijving ontvang je hiervoor een aparte bevestiging.

Programma

11.30 uur: Plannerlunch (op inschrijving en exclusief voor planners)

12.45 uur: Nieuwkomersessie

13.30 uur: Ontvangst Educational

14.00 uur: Event ROI Methodology – Dr. Elling Hamso (Session in English)

15.00 uur: More Balls Than Most

15.30 uur: Pauze

16.00 uur: Why should I take a MAP – Maarten Vanneste

17.00 uur: Borrel

18.00 uur: Einde

De Educational vindt plaats bij Bel Air Hotel, Johan de Wittlaan 30 in Den Haag.

Schrijf je nu in via deze link: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief