Beurzen

Movico Group verwerft belang in Racetrailer.com

Movico Group, internationale speler op het gebied van mobiele eventmarketing, heeft een meerderheidsbelang verworven in Racetrailer.com, leverancier van transportoplossingen voor auto- en motorsportteams in Europa en daarbuiten. Voor beide ondernemingen is dit een logische stap, omdat de activiteiten goed op elkaar aansluiten.

Mobiele faciliteiten

Het in het Brabantse Deurne gevestigde Movico zorgt voor de promotie van bedrijven op internationale sportevenementen, roadshows en beurzen. Voor global brands zoals Samsung, SAP, Nissan en Huawei, worden tailor made roadshows uitgerold. Tevens is Movico leverancier van mobiele faciliteiten voor sportevenementen als de Tour de France, de Dakar Rally en de Volvo Ocean Race. De vloot bestaat uit bijzondere voertuigen die snel zijn te transformeren tot mobiele VIP hospitality rooms, pers- en mediaruimtes en mobiele beursstands. Racetrailer.com is gespecialiseerd in de bouw, verhuur, aankoop en verkoop van trailers voor auto- en motorsportteams en bedient klanten in ondermeer Formule 1, WK Rally en DTM.

Ron Reinders, oprichter van Racetrailer.com, toont zich verheugd over de geïntensiveerde samenwerking met Movico Group: “Hierdoor zijn we niet alleen in de gelegenheid onze klanten betrouwbare en betaalbare trailers voor het transport van wedstrijdauto’s en materiaal aan te bieden, maar breiden het aanbod uit met mobiele high-end hospitality-units. Omdat veel teams in de auto- en motorsport tijdens evenementen ook hospitalityfaciliteiten nodig hebben, vullen de activiteiten van onze ondernemingen elkaar perfect aan. Ik blijf zelf actief als CEO en door deze stap kunnen we ons team verder uitbreiden en daardoor nog internationaler worden. Ik dank Movico Group voor het geschonken vertrouwen en zie uit naar een succesvolle samenwerking!”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief