Congressen

Mooirivier nog mooier

Een loungeterras aan het water, een nieuw Grand Café en een vernieuwde vergaderzaal. Mooirivier Congreshotel zit niet stil als het gaat om het uitbreiden van de faciliteiten. "Het gevoel van de bezoekers, van aankomst tot vertrek, is heel belangrijk," aldus directeur Francis Hoekendijk.

Mooirivier is nog mooier geworden. Het Congreshotel in Dalfsen heeft er afgelopen zomer niet alleen een Grand Café bij gekregen, maar ook een loungeterras aan het water. Ook is een van prominente vergaderruimtes gerenoveerd en voorzien van een eigen ruime foyer. Het nieuwe Grand Café heeft een sfeervolle en relaxte uitstraling die goed aansluit bij de stijl van het hotel. Lage fauteuils en banken en een grote glazen wand met een panoramisch uitzicht over de Vecht en openslaande deuren naar het terras. Het Grand Café is met name geschikt voor bijzondere recepties en borrels. De vernieuwde vergaderzaal heeft een ruime entree met statige hoge deuren gekregen en is voorzien van moderne congresfaciliteiten, comfortabele vergaderstoelen en een fraai uitzicht over de rivier. De zaal sluit aan op de aanzienlijk uitgebreide foyer met een eigen koffielounge.

“Belangrijk is het gevoel dat iedere bezoeker heeft, van het moment van aankomst tot lang na afloop van een verblijf”, zo meent Mooirivier eigenaar en directeur Francis Hoekendijk. “We krijgen veel enthousiaste reacties op de vernieuwingen. Het past in ons plan om de natuur nog nadrukkelijker in ons product tot uiting te laten komen. Een buiten en binnen dat naadloos op elkaar aansluit. Natuur, rust en sfeer gecombineerd met een uitstekende service. Alles klopt en dat geeft meerwaarde voor een boeker.”

Mooirivier is een congreshotel aan de Overijsselse Vecht in Dalfsen, net buiten Zwolle en midden in de natuur. Het hotel heeft 175 hotelkamers en 12 vergaderzalen, waarvan de grootste met een capaciteit van 750 personen. Verder is er een restaurant voor 180 personen, een à la carte brasserie, een Grand Café en een buitenlounge.

Meer info: www.mooirivier.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief