Congressen

Monique Baas naar Talk & Vision

Monique Baas is aangesteld als marketing communication manager bij Talk & Vision, dochterbedrijf van KPN,  in Linschoten. In haar nieuwe functie is Baas (37) verantwoordelijk voor zowel de marketing als de interne communicatie voor de vier Europese vestigingen van Talk & Vision.Baas heeft een bewezen track record als het gaat om marketing en communicatie in de IT- en telecombranche. Zo werkte ze onder meer bij LG waar ze verantwoordelijk was voor de marketingactiviteiten rondom Digital Display en Audio en bij Minolta Camera Benelux. In haar laatste functie bij IT-dienstverlener Caesar Groep, deed ze veel ervaring op met leadgeneratie en het in de markt zetten van nieuwe proposities.

Talk & Vision is specialist op het gebied van visuele communicatie en managed video services (MAVIS). Baas zal haar skills aanwenden om met name het dienstenpakket MAVIS in de markt te zetten, aangevuld met het recent gestarte Usage & Adoption programma ”InTouch”, waarbij Talk & Vision ingaat op het ´menselijke´ aspect van een succesvolle uitrol van visuele communicatie. 

Baas over haar nieuwe functie: "Het Usage & Adoption programma is ontstaan uit nauwe samenwerking met klanten. Zo wordt direct ingespeeld op hun grootste behoefte: het daadwerkelijk succesvol uitrollen van videoconferencing binnen de communicatiestructuur van een bedrijf. De technologie is er klaar voor, nu de mensen nog. Ik vind het een uitdaging om met mijn kennis en passie voor marketing dit nieuwe InTouch programma van Talk & Vision in Europa op de kaart te zetten."

Talk & Vision levert wereldwijd visuele communicatie-oplossingen voor grote en middelgrote organisaties in uiteenlopende sectoren. Het portfolio van Talk & Vision is opgebouwd rondom videoconferencing en omvat internationale service en support, consultancy, training en videomeeting-services.

www.talkandvision.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief