Congressen

Mondiale conferentie over Oceanen, Voedselzekerheid en Duurzame Groei in Den Haag

Van 9 tot en met september 2013 vindt in het World Forum in Den Haag een mondiale conferentie plaats over Oceanen, Voedselzekerheid en Duurzame Groei, georganiseerd door staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken, de Wereldbank en een aantal landenpartners.
’The Global Oceans Action Summit for Food Security and Blue Growth’ trekt naar verwachting zo’n 1.000 deelnemers.Staatssecretaris Sharon Dijksma wil met deze conferentie overheden, de private sector, wereldleiders, kennisstellingen en maatschappelijke organisaties bij elkaar brengen om te bespreken hoe breed opgezette acties en partnerschappen kunnen helpen om gezonde en productieve oceanen een aanjager te laten zijn van duurzame groei en gedeelde welvaart.

“Het World Forum is bijzonder trots om als locatie dit hoogstaande evenement te hosten. Het onderwerp dat hier besproken wordt sluit volledig aan bij het duurzame karakter van het World Forum. En het is wederom een mooie internationale conferentie voor de stad Den Haag”, aldus Michiel Middendorf, General Manager van het World Forum.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief