Congressen

Monday Masterclass Palazzo

Palazzo, de combinatie van culinair entertainment en haute cuisine, presenteert dit najaar het nieuwe culinaire project Monday Masterclass met medewerking van Neerlands grootste en bekendste Chef-koks.

De Palazzo Monday Masterclass vindt vanaf maandag 21 december op zeven maandagen plaats in de nostalgische spiegeltent van Palazzo in Amsterdam Zuid-Oost. Het spits wordt afgebeten door Robert Kranenborg (voorheen Le Cirque*) op 21 december. Andere befaamde chef-koks die hun medewerking reeds toegezegd hebben zijn Jonnie Boer en Sergio Herman, Cees Helder, Imko Binnerts, Lucas Rive, Erik van Loo, Onno Kokmeijer en Akira Oshima.

Tijdens de Monday Masterclass presenteren bekende chef-koks speciaal voor deze avond een vijfgangen menu. Tussen de gangen door gunnen zij de gasten een ‘kijkje in de keuken’ van de veelal met Michelinsterren bekroonde restaurants en laten zij de bereidingswijze van het gerecht zien.
Elke gang zal door de desbetreffende chef-kok toegelicht worden. De bereidingswijze en productkeuze zullen door de chefs zelf uitgelegd worden. De Masterclass is genieten van verfijnd dineren op topniveau, samen met speciaal op de gerechten afgestemde wijnen.

Elke maandag zal een andere chef-kok de Palazzo Monday Masterclass voor zijn rekening nemen.
21 december 2009 Robert Kranenborg (Voorheen Le Cirque*)
11 januari 2010 Imko Binnerts (Vis&Ko)
18 januari 2010 Cees Helder (voorheen Parkheuvel***)
25 januari 2010 Jonnie Boer (Librije***) & Sergio Herman (Oud Sluis***)
1 februari 2010 Lucas Rive (De Bokkedoorns**)
8 februari 2010 Erik van Loo (Parkheuvel**)
15 februari 2010 Okura night met Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**) en Akira Oshima (Yamazato*)


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief