Congressen

Momice wil met Connecting the Dots evenementen naar een hoger niveau tillen

Momice Connecting the Dots

Met Connecting the Dots, een serie van vijf bijeenkomsten, wil Momice evenementen naar een hoger niveau tillen. Volgens Rutger Bremer, CEO van het bedrijf dat software levert voor eventregistratie, missen event-professionals, marketeers en ondernemers nog te vaak een duidelijke strategie, methode om het gedrag te veranderen en een visie op relatiemanagement.

Events onmisbaar

“Bedrijven die een toekomstperspectief willen, moeten relaties opbouwen met potentiële en bestaande klanten. Daarvoor zijn events onmisbaar”, betoogt Bremer. “Events leveren een schat aan informatie op over potentiële klanten van organisaties. Producten en services kunnen daarmee nog beter worden afgestemd op de doelgroep. Events laten organisaties zelfs nieuwe verdienmodellen ontwikkelen. In de event serie Connecting the Dots laten wij samen met experts zien hoe hun events kunnen bijdragen aan deze doelen.”

Frustraties en uitdagingen

Connecting the Dots is een reeks evenementen, die loopt van maart 2019 tot en met maart 2020. Het eerste event, op 21 maart in VRIJ in Culemborg, draait om de frustraties en uitdagingen van event-managers. Eventprofessionals worden nog te vaak als een uitvoerende collega behandeld, waardoor ze minder inzicht krijgen in bijvoorbeeld de doelstellingen van een event. Events worden hierdoor te vaak ad-hoc georganiseerd en is het vaak niemand duidelijk of een event succesvol was, door gebrek aan eenduidige KPI’s.

Bremer: “Ook horen we vaak dat collega’s onvoldoende betrokken blijken. Dat kan tot gevolg hebben dat een event duurder wordt dan gepland en niet bijdraagt aan de gestelde doelen. Events draaien volgens Momice om het opbouwen van relaties, zodat organisaties een stevig netwerk voor de toekomst hebben. We laten eventprofessionals zien hoe ze dat kunnen bewerkstelligen.”

Connecting the Dots

Connecting the Dots bestaat uit de volgende vijf evenementen:

  1. Event pro’s, step up your game: over de meest voorkomende uitdagingen van eventprofessionals en hoe ze die kunnen aanpakken, op 21 maart 2019.
  2. Create real impact with events: met Mike Coumans (Sendsteps) en Gert Slob (Behavior Change Group), die een wetenschappelijke methode presenteren om bezoekers van events in beweging te brengen, verwacht in mei 2019.
  3. Events start with strategy: met Maayke Könemann & Marike Dragt, die vertellen hoe zij een wereldwijde eventstrategie ontwikkelden voor ING. Daarna ga je aan de slag met jouw jaarplan voor 2020. Verwacht: oktober 2019.
  4. Connections are the future of events: met Jean Paul Wijers, die laat zien waarom relatiemanagement nodig is. Verwacht: januari 2020.
  5. Grow beyond your network with events: Denis Doeland legt uit hoe events bijdragen aan duurzame relaties en dus de toekomst van organisaties. Verwacht: maart 2020.

Aanmelden

Aanmelden voor de evenementenreeks Connecting the Dots kan via de eventwebsite.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief