Festivals

Mojo krijgt nieuwe directie van drie personen

Ronny Hooch Antink, Kim Bloem en Ruben Brouwer

Algemeen directeur John Mulder (68) vertrekt per 1 januari bij Mojo. Hij krijgt drie opvolgers: Ruben Brouwer, Ronny Hooch Antink en Kim Bloem. 

Mulder wil ‘de jonge garde ruimte geven’, zegt hij over zijn vertrek tegen EB Live. Met Ruben Brouwer werkte hij al jaren samen. Hij wordt algemeen directeur binnen de driekoppige directie. 

Driemanschap

Ronny Hooch Antink en Kim Bloem werken ook al bij Mojo. Hooch Antink was verantwoordelijk voor operations, horeca, producties en vergunningen. Bloem is een van de head bookers en bracht eerder grote namen als Beyonce, Madonna en P!nk naar Nederland. “Zij neemt een schat aan inhoudelijke kennis met zich mee. De twee gaan samen met Ruben het bedrijf runnen. In dat driemanschap is alles vertegenwoordigd. Ik heb er het volste vertrouwen in”, laat Mulder weten.

Mulder blijft werkzaam binnen de industrie. Sinds vier jaar is hij de Europese agent van de band Metallica en boek hun shows. “Vanaf het eerste moment dat wij elkaar zagen was er een klik. Afgelopen zomer ben ik ook ingestapt als productiemanager van de huidige tour. Dat hoop ik volgend jaar weer te kunnen doen.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief