Beurzen

Modern solliciteren tijdens IAM2 EXPO 2018

Iam2 Expo 2018

Geen papieren CV, maar een presentatie op één vierkante meter als visitekaartje: tijdens de IAM2 EXPO presenteren tweedejaarsstudenten van de Fontys communicatieopleiding International Event, Music & Entertainment Studies (CO IEMES) zichzelf aan bedrijven en andere geïnteresseerden. De IAM2 EXPO 2018 vindt plaats op donderdag 19 april 2018 vanaf 18:00 uur in De Wagenmakerij in Tilburg.

Toekomstige stagiairs

Tijdens de IAM2 EXPO krijgen bedrijven de gelegenheid toekomstige stagiairs te ontmoeten. Aan de hand van de door de tweedejaarsstudenten bedachte en uitgevoerde concepten krijgen de bezoekers een goed beeld van de capaciteiten en ambities van deze jonge creatieven die een carrière in de creatieve industrie ambiëren. Dit gebeurt allemaal binnen een speelruimte van slechts één vierkante meter. Daarnaast is er de gelegenheid om te netwerken en op de hoogte te komen van de laatste ontwikkelingen in de creatieve industrie. Ook wordt het expositieprogramma aangevuld met intieme huiskamersessies waar diverse stellingen uit de wereld van events, music, entertainment en concepting worden besproken.

Bedrijven kunnen zich aanmelden via Iam2Expo.nl. Op deze website en de social media presenteren de studenten alvast een tip van de sluier van hun concepten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief