Beurzen

Messe Frankfurt start dochteronderneming in Verenigd Koninkrijk

Automechanika Birmingham

Messe Frankfurt heeft de Engelse beursorganisator Forest Exhibitions overgenomen en start daarmee een dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk.

De voormalige Directeur Evenementen van Forest Exhibitions, Simon Albert, wordt Managing Director van de Britse vestiging van Messe Frankfurt. In deze positie volgt hij voormalig eigenaar Rob Sherwood op, die Messe Frankfurt internationaal zal blijven vertegenwoordigen met zijn bedrijf Sherwood Event Services.

Automechanika Birmingham

Forest Exhibitions organiseerde in 2016 als licentiehouder Automechanika Birmingham. De tweede editie vorig jaar liet een toename van exposanten en beursvloer zien van zo’n 70 procent. 844 exposanten presenteerden hun producten en diensten aan meer dan 12.000 bezoekers op een netto expositieruimte van meer dan 17.000 vierkante meter.

Detlef Braun, binnen het dagelijks bestuur van Messe Frankfurt verantwoordelijk voor de sector mobiliteit en logistiek, met als belangrijkste beurstitel Automechanika – goed voor 17 evenementen in 15 landen: ‘Met onze dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk willen we door blijven bouwen aan het succes van Automechanika Birmingham.’

Britse partners

Wolfgang Marzin, voorzitter en CEO van Messe Frankfurt: ‘Het is belangrijk voor ons bedrijf om commerciële interactie op Europees en mondiaal niveau te promoten met onze 30 wereldwijd opererende beurstitels. Daarnaast is het Verenigd Koninkrijk een aantrekkelijke handelsplaats en exportmarkt voor onze internationale klanten. Een andere belangrijke strategische factor voor ons is de binding met onze Britse partners en organisatoren die regelmatig naar Frankfurt komen.”

In het afgelopen boekjaar kwamen meer dan 560 exposanten en ongeveer 15.300 bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk naar beurzen in Frankfurt.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief