Beurzen

Messe Düsseldorf nieuwe organisator van Saw Expo

Gunnar Holm Ahrens, Friedrich-Georg Kehrer, Wolfram N. Diener (Managing Director), Stefan Motte (Sägebörse) und Daniel Ryfisch (MD)

Messe Düsseldorf treedt voortaan op als organisator van Saw Expo die om de twee jaar in Messe Friedrichshafen wordt gehouden. Met ingang van 2020 zal de vakbeurs voor de zaagsector in de even jaren ook worden georganiseerd als onderdeel van Tube Düsseldorf.

“Met deze stap neemt Messe Düsseldorf de vakbeurs voor zagen en industrieel zagen als productietechnologieën over, wat perfect past in de groeiende portefeuille Metals and Flow Technologies”, stelt Friedrich-Georg Kehrer, Global Portfolio Director bij Messe Düsseldorf.

Messe Friedrichshafen

Van 8 tot 11 juni 2021 wordt Saw Expo wordt voor het eerst gehouden in Messe Friedrichshafen. “Dit is een ideale bestemming, omdat veel producenten uit het zuiden van Duitsland en de buurlanden Zwitserland, Oostenrijk en Italië komen”, legt Daniel Ryfisch, adjunct-directeur van Messe Düsseldorfs wereldwijde portfolio Metals and Flow Technologies, uit. De organisator werkt samen met Stefan Motte, initiatiefnemer en eigenaar van de portals ‘Sägebörse’ en ‘Sägemanagement’.

Exposanten en bezoekers

Exposeren op Saw Expo is volgens de organisator interessant voor fabrikanten van zaagmachines en alternatieve zaagtechnieken, zaaggereedschap, troffelapparatuur, ontbraamgereedschap en producenten van accessoires en verbruiksgoederen. Deze productgroepen worden aangevuld met randapparatuur en -systemen, evenals dienstverleners, zaagwerkers, tweedehandsmachines, verenigingen, uitgeverijen en wetenschaps- en onderzoeksinstituten.

Wat betreft de bezoekers richt de beurs zich op de gebruikers van zaag- en zaagprocessen – regionaal, nationaal en internationaal. Deze werken voor bedrijven actief in metaalbewerking, metaalverwerking, staalhandel, machinebouw, automotive, de chemische en farmaceutische industrie, de pijpindustrie, recycling, fenestratie en opslag- en logistiek.

Tube Düsseldorf

In even jaren zal Saw EXPO altijd worden georganiseerd als onderdeel van Tube Düsseldorf, in de vorm van een speciaal paviljoen voor het zagen en snijden in hal 6 van het expositiecentrum van Düsseldorf. Voor het najaar van 2020 is de eerste spin-off al gepland als onderdeel van Tube China 2020 in Shanghai.

 

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief