Congressen

Meijer sales & marketingdirecteur Bel Air Hotel

Ramses Meijer is benoemd tot directeur sales & marketing van het Haagse Bel Air Hotel dat komend jaar veertig jaar bestaat. Meijer gaat deel uit maken van de directie, die verder wordt gevormd door Vasfi Isitan als director of operations en Stephan van der Meulen als general manager.Meijer volgde de Hotel Management School Leeuwarden en heeft zijn sporen in het hotelwezen reeds verdiend. Sinds 1999 vervulde hij in de internationale hotellerie diverse executive management functies. Zo was hij recent werkzaam bij Omni Hotels & Resorts in Chicago waar hij sinds 2008  director global accounts was. Daarvoor werkte hij bij InterContinental Hotels & Resorts Group en in Atlanta voor het Ritz-Carlton.

"Op basis van mijn kennis en ervaring kan ik een substantiële bijdrage leveren aan de internationale maar ook nationale koers die het Bel Air Hotel nu vaart", aldus Meijer, die met name expertise op het gebied van internationale marketing en sales, public relations en algemeen management meebrengt. "Door de recente investeringen in de vergader- en conferentiefaciliteiten kan het hotel nog beter onder de aandacht gebracht worden. Daarvoor wil ik ook het 40-jarig jubileum gebruiken."

“Met de aanstelling van Ramses Meijer hebben we een goede director of sales & marketing gevonden", laat general manager Stephan van der Meulen weten. "Iemand die de positie van Bel Air in de markt kan versterken. Zijn ervaring in de internationale hotellerie zien wij als een belangrijke toegevoegde waarde voor Bel Air. Nu en in de toekomst."

Meer info: www.belairhotel.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief