Congressen

Meetingselect wint Most Sustainable Grower Award

Meetingselect heeft de Most Sustainable Grower Award gewonnen, de prijs voor het bedrijf dat het langst aaneengesloten in de ranking staat.van de Deloitte Technology Fast50. De prijs werd uitgereikt tijdens de feestelijke Fast 50 Award Ceremonie in Utrecht.
Deloitte gaat jaarlijks op zoek naar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven en de meest innovatieve startups van Nederland. De online venue sourcing en meeting boeking tool Meetingselect staat inmiddels vijf jaar op deze ranglijst.

Omzetgroei

​Voor de rangschikking werd gekeken naar de omzetgroei in de periode 2013-2016. Meetingselect behaalde met een groeipercentage van 353 procent in 2016 de 27e plek in de lijst.
“Een mooie waardering voor het feit dat wij al jarenlang een substantiële en stabiele groei vertonen,” aldus Anouk Roohé, oprichter en managing director. “De inspanningen die we hebben geïnvesteerd in het verder ontwikkelen van onze booking tool en internationalisering verdienen zich nu terug. Ons platform is superfit to scale en daar ligt dan ook onze ambitie voor de nabije toekomst.”

Talloze prijzen

Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de internationale MICE-markt en won talloze prijzen. Zo werd het Meetingselect in 2017 genomineerd als EY Emerging Entrepreneur of the Year en is het dit jaar wederom een FD Gazelle.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief