Congressen

Meetingselect neemt hospitality-techbedrijf Cyberdigma over

Meetingselect, de marktplaats voor meetings en events, groepsboekingen en werkplekken, heeft hospitality-techbedrijf Cyberdigma overgenomen. Met deze overname wil het bedrijf de MICE-industrie naar een hoger plan brengen.

Meetingselect en Cyberdigma hebben beide ruime ervaring in het leveren van oplossingen en technologieën aan de meeting- en hospitality-branche. Door de jaren heen lag hun focus altijd op het innoveren van de sector door middel van technologie, waardoor organisaties een optimale klantervaring kunnen bieden.

Twee innovatieve bedrijven gaan samen

Cyberdigma, opgericht in 2001 door de ondernemers Marielle Sijgers en Ronald van den Hoff, is een pionier geweest in het innoveren van de meeting- en workspace-branche. In 2007 ontwikkelde Cyberdigma het softwareplatform voor Seats2meet.com, een disruptief concept voor meetings en co-working.

Meer recent ontwikkelde Meetingselect de innovatieve en disruptieve nieuwe technologie Instant Bookings. Klanten kunnen direct online vergaderruimtes en werkplekken boeken. Locaties kunnen deze technologie gebruiken als een gemakkelijk inzetbare widget met eigen branding op hun website en tegelijkertijd klanten bedienen volgens hun eigen manier van werken. Locaties die gebruik maken van Instant Bookings besparen op personeelskosten en kunnen efficiënter werken. Het optimaliseren van rendement is een integraal onderdeel van Instant Bookings. Cyberdigma ondersteunde Meetingselect bij het onderzoek en de ontwikkeling van de boekingstechnologie.

Heldere toekomstvisie op MICE-branche

“We hebben een heldere visie op de toekomst van de MICE-branche”, zegt Anouk Roohé, medeoprichter van Meetingselect. “Onze sector heeft slimme, directe boekingsoplossingen nodig die hospitalitybedrijven ondersteunen bij het bieden van een naadloze boekingservaring aan klanten. Door Cyberdigma over te nemen, versterken we onze wereldwijde marktpositie met instant co-working en workspace-boekingen. We voegen ook een ervaren team van ontwikkelaars toe aan onze organisatie.”

Marielle Sijgers, medeoprichter van Cyberdigma: “Wij hebben het volste vertrouwen in het team van Meetingselect om de meetings- en workspace-branche verder te innoveren. Er is een concrete vraag naar nieuwe manieren van werken en slimme oplossingen. Door ons hooggekwalificeerde technische team de krachten te laten bundelen met het team van Meetingselect kunnen ze sneller oplossingen voor co-working- en workspace-boeking leveren aan boekers en locaties.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief