Congressen

Meetingselect en Kuoni starten one-stop-shop

Logo's Kuoni Tumlare en MeetingSelect

DMC Kuoni Tumlare en vergaderbeheerplatform Meetingselect hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het aanbieden van een one-stop-shop voor alle meeting & event services.

Door hun krachten te bundelen bieden Kuoni Tumlare en Meetingselect opdrachtgevers toegang tot een netwerk van 250.000 congreshotels en 500.000 vergaderzalen in 150 landen, aangevuld met aanbieders van een grote variatie aan event services.

Transparante boekingsoplossing

Marco Russi, COO bij Kuoni Tumlare: “We zijn verheugd om deze nieuwe samenwerking met Meetingselect aan te kondigen, omdat het onze klanten een one-stop-shop transparante boekingsoplossing zal bieden voor alle accommodatie-behoeften en alle soorten event services, zoals bijvoorbeeld restaurants, teambuilding , vervoer, galadiners en vluchten.

Beheren en betalen

Judith Huisman, mede-oprichter van Meetingselect: “Met deze samenwerking bieden we klanten nu een complete end-to-end oplossing voor het boeken van vergaderingen en evenementen, gecombineerd met een wereldwijde suite van evenementenservices. Organisaties hebben nu nog maar met twee leveranciers te maken om al hun meeting & event kosten te boeken, te beheren en centraal te betalen.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief