Congressen

‘Meetings and More Got Talent Award’ versterkt band

Meetings and More hield op zondag 26 september een talententraining en wedstrijd op Slot Zeist. Junior medewerkers van de negen aangesloten vergaderlocaties in Nederland en België deden kennis en ervaring op en streden vervolgens voor de ‘Meetings and More Got Talent Award’.

Onder leiding van dagvoorzitter Erik Driessen, directeur Foodstep, zetten de jonge talenten zich vol overgave in voor hun vakgebied. De afgevaardigde voor de bediening hield zich onder het toeziend oog van Peeze barista en Nederlands kampioen Latte Art Claudia Donderwinkel, bezig met het maken van de perfecte espresso en cappuccino. Aan het keukentalent de taak duurzame amuses te bedenken en te maken met Albert Tielemans, chef-kok en culinair adviseur van Sligro Group. De sales-uitdaging bestond uit het presenteren van het eigen bedrijf tijdens de elevator pitch met Constant Molenaar van de Hostmanship Development Group. Voor de front office stond een workshop onder begeleiding van Charlotte van Ommen van Tuijlik, directeur Cenergy Group, op het programma.

Van elk bedrijf waren vier talentvolle werknemers uitgekozen, die de uitdaging aangingen om de jury te overtuigen van hun kunnen. Deze jury werd aangevoerd door Frans Hazen, sectorvoorzitter Hotels van KHN. Zijn collega, sectorvoorzitter Restaurants Gijsbert Bianchi, was tevens van de partij. Verder werden de juryzetels gevuld door Bob Schut, directeur SVH, Fréderique Stevens, coördinator HorecaVakPunt en Frank Lindner, hoofdredacteur Hospitality Management.

Meetings and More erkent het belang van jong talent en we zijn verschrikkelijk trots op wat iedereen gepresteerd heeft”, aldus Meetings and More voorzitter Theo Ruijs. “De jonge afgevaardigden hebben keihard gewerkt én ontzettend veel geleerd. Mooie bijkomstigheid is dat niet alleen de deelnemers, maar ook de directies van de aangesloten bedrijven veel hebben geleerd. Meetings and More bestaat uit negen locaties en dankzij deze talentenjacht hebben de verschillende bedrijven elkaar nog beter leren kennen. Essentieel voor een gezond en goedlopend samenwerkingsverband.”

Ruijs maakte en passant bekend dat Meetings and More in gesprek is met drie locaties voor toetreding aan het samenwerkingsverband. “We komen dan op zo’n elf, twaalf aangesloten locaties en groter willen we niet worden”, aldus Ruijs.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief