Congressen

Meetinglinq levert promotie-artikelen voor de Dutch Pavilion Shop

Expo 2020 dutch pavilion

Meetinglinq is geselecteerd om de Dutch Pavilion Shop op World Expo 2020 in Dubai volledig te voorzien van gerecyclede, biologische, educatieve of herbruikbare producten. 

Wereldtentoonstelling

De wereldtentoonstelling vindt plaats van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021. Nederland neemt daaraan deel met een paviljoen dat is vormgegeven als een tijdelijke, levendige en op zichzelf functionerende biotoop midden in het droge woestijnklimaat. Het circulaire klimaatsysteem genereert een wereld waarin bezoekers zich kunnen onderdompelen in stilte, warmte, koelte, licht, duisternis, landbouw en water. Via deze sensorische ervaringen kunnen ze ontdekken wat er mogelijk is om het klimaat op een duurzame manier te beheersen.

Duurzame herinnering

In samenwerking met GL-events en Van der Linde Catering + Events zal Meetinglinq er voor zorgen dat de bezoekers van het Nederlands paviljoen met een duurzame herinnering naar huis gaan. De regie voor de Nederlandse deelname aan World Expo Dubai ligt in handen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief