Congressen

Meeting professionals verrast op I amsterdam MICExperience

Ruim 50 Amsterdamse congrespartners presenteerden zich van 22 tot en met 24 april aan meeting professionals uit de internationale congres- en vergaderbranche, tijdens de I amsterdam MICExperience met als thema Expect the Unexpected. De meeting professionals konden kennis make met de talrijke mogelijkheden die Metropool Amsterdam biedt bij het organiseren van een meeting, incentive, congres of evenement.
Er was een uiteenlopend programma samengesteld waarin Amsterdam vanuit zakelijk, toeristisch en cultureel oogpunt uitgebreid aandacht de aandacht kreeg. Ook werden vernieuwende congresbenaderingen en verrijkende evenementenconcepten uitgelicht. Dit jaar werd extra het accent op individuele wensen van de meetingplanner gelegd. Zo waren er ‘Buddy’s’ die de meeting professionals ontvingen en wegwijs maakten.
 
Er werden gedurende de drie dagen diverse locaties gezocht, zoals Theater Amsterdam, Van Gogh Museum, Westergasfabriek en een aantal hotels. In Steigenberger Airport Hotel Amsterdam stonden de gastvrouwen volledig in ”maffia-stijl” klaar om iedereen welkom te heten. De meeting- en eventplanners werden door speciale bodyguards ontvangen, waarna zij begeleid werden naar de nieuwe Italiaanse Trattoria van het hotel. Daar werden zij getrakteerd op een luxe Italiaanse lunch. Om de sfeer, faciliteiten en mogelijkheden in het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam nader te ontdekken, volgde een site inspection door het hotel die eindigde in de Senator Suite waar de gasten konden genieten van het uitzicht op de private jet area van Schiphol, onder het genot van een aantal heerlijke desserts, compleet met een heel speciaal sexy toetje dat onverwacht de deur open deed.

I Amsterdam MICE Experience Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

 
  


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.