Congressen

Meet Brussels @ Mice & Business Travel Fair

Belgian Beer Weekend

Brussel, hoofdstad van 500 miljoen Europeanen, maakt deel uit van de zogenaamde ‘Power Cities’ (een selecte groep van belangrijke beslissings- en reflectiecentra). Als internationale bestemming met ruim 60.000 events, meetings, groepsreizen en incentives per jaar staat Brussel aan de top en is uitgeroepen tot 2e Congresstad wereldwijd.

Door zijn centrale ligging in Europa, is de stad goed bereikbaar met de hogesnelheidstrein en wie landt op de luchthaven Zaventem is per trein binnen 20 minuten in het centrum.

Brussel biedt de meest uiteenlopende mogelijkheden voor groepsreizen, congressen en incentives. Bijeenkomsten in de top van het Atomium, een bezoek aan de Europese Instellingen, dineren in een tram die langs de mooiste plekjes van de stad rijdt? De keuze is enorm. Hoogste tijd om deze kwaliteitsbestemming met haar innoverend en duurzaam karakter te ontdekken.

Meer weten?

Maak een afspraak met Helene Visser via h.visser@visitbrussels.be, bel +31 (0)6 20 54 43 92 of kom langs op de Mice & Business Travel Fair.

Brussel ontvangt u met open armen.

www.visit.brussels

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief