Congressen

Meer zalen, voorzieningen en comfort in De Rijtuigenloods

De Rijtuigenloods in Amersfoort heeft de rustige zomerweken aangegrepen om een aantal vernieuwingen door te voeren. Zowel qua comfort als qua voorzieningen is de industriële locatie aangepast.

 De grootste verandering is dat het aantal subzalen is uitgebreid. Er zijn nu vijf zogeheten wachtkamers, die allemaal beschikken over moderne audiovisuele apparatuur (plasma, beamer, audio). Een aantal van deze wachtkamers is ook van airconditioning voorzien, voor een prettiger klimaat. De treinrijtuigen beschikken inmiddels allemaal over airco.
 
De zaal plenaire beschikt nu over nieuwe stoelen die een comfortabele en toch actieve zithouding ondersteunen. Daarnaast hangt er sinds kort een projectiescherm van negen bij drie meter en er is een aantal pilaren verwijderd, zodat het scherm vanuit ieder punt in de zaal goed te zien is.

De Postwagons, de Houtwagen en de Werkwagen beschikken nu over meerdere plasma’s plus hoogwaardige audiovoorzieningen. De Postwagons hebben bovendien een complete restyling ondergaan, met onder meer nieuwe vloerbedekking en nieuwe verlichting.
 
Het sanitair heeft een complete metamorfose ondergaan waardoor ook deze ruimte naadloos aansluit bij de sfeer van De Rijtuigenloods. Daarvoor is onder meer gebruik gemaakt van levensgrote prints van oud fotomateriaal. Het aantal toiletten is meteen uitgebreid met twintig nieuwe toiletten (inclusief een mindervalidentoilet), waardoor de inhuur van sanitaire voorzieningen voor grote evenementen tot het verleden behoort. Tot slot is ook het schilderwerk opgefrist en grondig aangepakt.
 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief