Congressen

Meer dan honderd uur aan seminars, workshops en campfires tijdens IMEX 2013

IMEX biedt meer dan honderd uur aan seminars, interactieve workshops en informele ‘campfires’ tijdens de drie beursdagen. De internationale meeting beurs vindt plaats van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 mei in Frankfurt. Meeting en event planners kunnen gratis naar de beurs via het hosted buyers programma.

Marktontwikkelingen, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid zijn belangrijke peilers van het inhoudelijke programma. Om een aantal sessies te noemen: Evaluating Meeting Technologies, 25 Strategies for Leadership Success – Regardless of Sex, Engaging Agents with Improved Incentive Practices, Curating and creating bite-size content, From Cost to Investment – Monetising Mobile Apps, Aviation in the MICE Business – Facts, Figures and Trends, A Great Deal – Using Negotiation to get Results, How to market your event for maximum results en de Sustainable Events Summit case study.

Dit jaar is er in het Inspiration Centre op de beursvloer voor het eerst een gedeelte ingeruimd voor een Research Pod, waar twee maal daags de diepte in wordt gegaan op basis van onderzoeken in de meeting industrie. Daarnaast zijn er onder de noemer Lightening Learning Labs, korte educationals van drie kwartier over onderwerpen als compliance, veiligheid, succesvolle strategieën. Speciaal voor inkopers is er de nieuwe Networking Hub waar diverse events zullen plaatsvinden om te netwerken, energie op te doen en informele campfires. Voor het netwerken zijn er de dagelijkse Healthy Breakfast Blitz en Grab and Go netwerk sessies. Even bijtanken kan met Qi Gong energizers. De campfire ‘praatgroepjes’ behandelen onderwerpen als gezond reizen, creatieve meetings, sales skills en de kracht van meditatie.

De IMEX App helpt bezoekers om een eigen lijst van evenementen samen te stellen en biedt snel een overzicht van de bijeenkomsten die het komend uur starten. In de App kunnen ook aantekeningen worden gemaakt.

Registreren voor IMEX 2013 kan via deze link. Een verzoek om mee te doen aan het hosterd buyers programma kan via deze link.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief