Congressen

MCI wint Amsterdam International Business Award

MCI heeft de Amsterdam International Business Award 2015 gewonnen. In aanwezigheid van 320 ondernemers werd tijdens een feestelijke gala avond in het Krasnapolsky de award uitgereikt aan Peter-Willem Burgmans, managing director van MCI Amsterdam.
De Amsterdam International Business Award werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt aan een internationaal bedrijf die een belangrijke rol speelt in de internationale ontwikkeling van de hoofdstedelijke economie. In 2013 werd deze award gewonnen door TataSteel en in 2014 door Booking.com. Uit een shortlist van 10 bedrijven koos de jury voor MCI als winnaar in 2015.

De argumentatie van de vakjury: “MCI is gekozen als winnaar vanwege hun uitstekende multinationale ondernemerschap. Het bedrijf investeert in innovatie en is een trendsetter in de  meeting-, event-, congres- en associatie management industrie. MCI realiseert met 1800 creatieve professionals in 61 steden in 31 landen meer dan 4.500 live communicatie momenten voor overheden, multinationals, wetenschappelijke verenigingen en NGO’s. Doordat MCI duizenden bezoekers per jaar naar Amsterdam weet aan te trekken, bieden ze werk voor lokale hotels, culturele – en historische locaties, restaurants en vele andere dienstverlenende en toeristische organisaties. Het beleid van MCI is om lokale producten en diensten te kopen en samen te werken met professionele partners in de metropoolregio Amsterdam.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief