Congressen

Maya Schot Cluster Director Sales & Marketing bij Amsterdam Marriott

Maya Schot (32) is benoemd tot Cluster Director of Sales & Marketing bij Amsterdam Marriott Hotels. Zij volgt Michiel Laterveer op die aan de slag is gegaan als General Manager van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel in Hoofddorp.

Marriott hotels heeft naast de benoeming van Schot het Sales & Marketing Team verder versterkt met vijf nieuwe sales collega’s.

Maya Schot bekleedde al diverse sales functies binnen de internationale hotelketen en was hiervoor Cluster Director of Sales. In haar nieuwe rol wordt zij verantwoordelijk voor het verder uitrollen van de Sales & Marketingstrategie voor beide Marriott hotels.

Naast de benoeming van Maya Schot tot Cluster Director of Sales & Marketing is Judith Klamer (29) als Cluster Sales Manager Event Booking Centre in dienst getreden bij het Amsterdam Marriott Hotel en het Renaissance Amsterdam Hotel. Klamer is in haar nieuwe functie samen met haar uit vier collega’s bestaande Re-active Sales team, verantwoordelijk voor de verkoop van de ruim 800 hotelkamers & 22 vergaderfaciliteiten van zowel het Amsterdam Marriott Hotel als het Renaissance Amsterdam Hotel dat fysiek verbonden is met de 17e eeuwse unique Koepelkerk, het conferentie center van het Renaissance hotel.

Bert van der Most (29) is aangesteld als Sales Manager bij het Amsterdam Marriott Hotel en het Renaissance Amsterdam Hotel. In deze cluster positie ondersteunt hij het Pro-active Sales Team en bewerkt van der Most het MICE segment voor de beide hotels.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief