Congressen

Mathijs Fleur nieuwe Hotel Manager van Golden Tulip Arnhem Doorwerth

Mathijs Fleur start per 1 maart 2013 in zijn nieuwe functie als Hotel Manager van Golden Tulip Arnhem Doorwerth. Fleur werkte sinds augustus 2007 als F&B manager van het hotel. Hij is de opvolger van Eric van der Hulst die sinds 2008 Hotel Manager was.

Fleur: “Voor mij staan een drietal zaken centraal; enthousiaste gasten, tevreden medewerkers en een goed resultaat voor het hele hotel. Golden Tulip Arnhem Doorwerth is een zeer veelzijdige locatie, waar ik de afgelopen jaren al met veel plezier gewerkt heb. De ingrijpende renovatie in 2010 en de opstart van het nieuwe F&B concept zijn 2 hoogtepunten in mijn carrière. De nieuwe uitstraling, nieuwe concepten en implementatie van Service 3.0 waren de grootste uitdagingen maar met het hele team hebben we topprestaties geleverd”.

Eric van der Hulst, de vorige Hotel Manager van Golden Tulip Arnhem Doorwerth is een nieuwe uitdaging gestart als General Manager Horeca bij Netjes Beheer in Amstelveen. Onder zijn verantwoording vallen onder andere Grand Hotel Amstelveen en Sport- en Partycentrum ‘de Kegel’.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief