Beurzen

Matexpo lanceert nieuw vastgoedevent

We Are Real Estate

Matexpo, organisator van de gelijknamige tweejaarlijkse vakbeurs voor bouwmaterieel, organiseert in het voorjaar van 2019 een nieuw evenement voor de vastgoedsector. We Are Real Estate wordt een tweedaagse conferentie annex vakbeurs en mikt op een zestigtal exposanten en tweeduizend bezoekers.

Stads- en streekontwikkeling

Voor het project richtte Matexpo een afzonderlijke dochteronderneming op die in de komende maanden wil rekruteren onder vastgoedontwikkelaars, bouwpromotoren en bouwfirma’s, architecten en (semi-)openbare diensten die in stads- en streekontwikkeling actief zijn. Die laatsten krijgen een korting van 25% op de vaste deelnameprijzen.

We Are Real Estate

We Are Real Estate wil zich op drie pijlers profileren – Learning, Investing, Networking – met een uitgebreid kennisprogramma dat gecureerd wordt door het departement Vastgoedkunde van de KU Leuven. De zakelijke basis wordt gevormd door een vakbeurs met modulaire stands van 24, 36 en 48 m² die via een all-in formule aan de man gebracht worden. En de motor voor het netwerken is de gratis catering die van ’s ochtends tot ’s avonds aan de exposanten en aan de bezoekers aangeboden wordt.
De eerste editie van We Are Real Estate vindt plaats op 22 en 23 mei 2019 in Brussels Expo.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief