Congressen

Masterclass voor eventplanners

masterclass vor eventplanners-conventionbureau Gelderland

Convention Bureau Gelderland houdt op 8 februari 2018 in samenwerking met Apeldoorn Congresstad een masterclass voor meeting- en eventplanners. Het evenement zou eigenlijk 14 december 2017 plaatsvinden maar is wegens drukke schema’s van de genodigden rond die tijd verplaatst. Thema van de bijeenkomst is ‘The future is now’ waarbij de laatste trends in de sector en praktische tips op gebied van duurzaamheid centraal worden gesteld. De masterclass wordt gehouden in Omnisport Apeldoorn. Medewerkers die zich bezig houden met de organisatie van events kunnen zich voor deelname aan de masterclass aanmelden.

Tijdens de masterclass zal Judith Huisman van Meetingselect de deelnemers op een interactieve manier meenemen in de trends in meeting en events. Na een korte pauze voorziet Stephan La Haye, ontwikkelaar van de Barometer Duurzame Evenementen, hun van praktische tips en tricks op het gebied van duurzaamheid. Aansluitend worden de deelnemers uitgedaagd om in kleine teams met de opgedane nieuwe kennis een nieuw event te organiseren. Het programma wordt begeleid door dagvoorzitter en trendwatcher Chris van Vleuten.

De masterclass is niet alleen bedoeld voor eventplanners, maar ook voor congresbureaus, directie­secretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief