Beurzen

Masterclass ExpoPlanA4 voor sales- en marketingprofessionals

Masterclass ExpoPlanA4

Beurstrainers Ruud van Uden en Govert-Henk Mijnders geven op 12 juni een masterclass ExpoPlanA4 voor sales- en marketingprofessionals. Tijdens de masterclass krijgen de deelnemers inzicht in de kansen die een vakbeursdeelname biedt en hoe je deze kunt omzetten in concrete resultaten.
Mijnders: ”Ondernemers realiseren zich vaak niet hoeveel potentieel rendement er schuilt in een beursdeelname.” De trainers merken dit tijdens intakegesprekken voorafgaand aan beurstrainingen. Van Uden: “Bedrijven worstelen met strategie. Als we doorvragen, zien we dat er geen sluitend, meetbaar plan is waar marketing én sales achter staan.”

Strategie beursdeelname

De gevolgen van een ontbrekende strategie bij beurdeelnemers is dat vakbeurzen onterecht het imago krijgen dat het niks oplevert. Het organiseren van beursdeelname wordt vaak gedaan door iemand die dat ‘erbij doet’, weten de vakbeursexperts. Mijnders: “Daardoor grijpen mensen snel terug naar hoe het vorige keer ging. Het gevolg: standontwerpen en communicatie sluiten niet aan op de boodschap die het team vertelt. Of het uitnodigingsbeleid matcht niet met de standinrichting. Als we dat bewustzijn verhogen, verbetert de kwaliteit van vakbeurzen en hebben deelnemers meer rendement.”

Actieplan

De trainers brengen een volle werkdagtraining terug naar een masterclass van drie uur. Mijnders: “In korte tijd geven we beursdeelnemers zinnige tools en inzichten.” De masterclass is interactief en bedoeld voor directie, sales- en marketingprofessionals.
Mijnders licht een tipje van de sluier op: “We laten zien waar een goed actieplan aan voldoet. Zo zoomen we in op de essentie. Wat is het doel en hoe gaan we dat bereiken?”
Deelnemers zullen volop de gelegenheid krijgen hun vragen over beursdeelname te stellen. “Daar gaan we direct op in. We willen dat iedereen naar huis gaat met nieuwe energie en inzichten voor hun volgende vakbeurs”, aldus Mijnders uit. “Daarnaast zullen we aandacht besteden aan toekomstige ontwikkelingen in de beurzenbranche en hoe daar op in te spelen.”

Masterclass ExpoPlanA4

De Masterclass ExpoPlanA4 vindt plaats op dinsdagmiddag 12 juni, van 13:30 – 16:30 uur ergens centraal in Nederland.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief