Congressen

Martin van Nierop nieuwe voorzitter Event Park Amsterdam

Martin van Nierop en Michiel Smilde

Martin van Nierop is per 1 juli de nieuwe voorzitter van Convention Bureau Event Park Amsterdam. Hij heeft de voorzittersbel overgenomen van oud-voorzitter en medeoprichter van het Haarlemmermeerse congresbureau Floris Licht.

Naast Van Nierop bestaat het bestuur verder uit Floris-Jan König, Angela van Wijk, Alexander Claus en Michiel Smilde. Allen zijn ook partner van het convention bureau.

Sporen verdiend

Martin van Nierop heeft zijn sporen verdiend in de hospitality-branche. Hij werkte onder andere voor Hotels van Oranje, Center Parcs, Servex en RAI Amsterdam. Momenteel is hij als MT-lid verbonden aan C., één van de locatiepartners van Event Park Amsterdam.

“Wij zochten binnen ons regionale netwerk een charismatisch en betrokken voorman of vrouw, met gedegen kennis van en ervaring in de markt”, vertelt Michiel Smilde, destinatiemanager van Event Park Amsterdam. “Hij of zij diende een zo onafhankelijk mogelijke positie in te nemen en gesprekspartner te kunnen zijn op verschillende niveaus. Met het convention bureau bewegen wij ons binnen de zakelijk toeristische markt tenslotte tussen zowel (inter)nationale meeting planners, landelijke- en regionale platformen én de politiek.”

Veel terrein te winnen

Event Park Amsterdam heeft sinds de oprichting veel aan de weg getimmerd, maar er is nog werk aan de winkel voor de nieuwe voorzitter. Gezien het feit dat de prijzen gemiddeld 30 procent lager liggen dan de omliggende historische steden, is er nog veel terrein te winnen omtrent de relatieve onbekendheid van de regio in de evenementenmarkt. “Het heeft tijd nodig, maar er komt een tijd dat niemand meer om ons heen kan”, aldus Michiel Smilde.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief