Congressen

Mark Hendrikx banquet sales manager bij Van der Valk Hotel Haarlem

Mark Hendrikx is per 1 juni gestart als Banquet Sales Manager bij Hotel van der Valk Haarlem. Hij heeft de verantwoording gekregen over de 14 zalen die het hotel rijk is. Samen met zijn General Manager Niels Piscaer gaat hij deze uitdaging aan.

Van der Valk Hotel Haarlem ondergaat momenteel een grote renovatie waarbij ruim 200 kamers compleet vernieuwd worden. Deze worden omgebouwd tot zeer luxe en comfortabele verblijven, met de moderne faciliteiten die passen bij een viersterren plus hotel. Eerder zijn al vernieuwingen doorgevoerd bij het uitgebreide zalencomplex, 14 zalen van 15 tot 900 m². Dit voorjaar  behaalde Hotel Haarlem Zuid de GreenKey Gold certificering.

Volgens Mark gaat hij in een compleet nieuw hotel aan de slag waar alle opties open liggen.  De nadruk legt hij vooral op de service en de persoonlijke aandacht voor de gast. Mark vindt het belangrijk om juist in deze tijd net dat 'beetje meer' te bieden aan zijn gasten, en deze gasten voor langere tijd aan zich te binden.

De dienstverlening zit bij Mark in het bloed, De 32 jarige (oorspronkelijke) Brabander heeft twee afgeronde hospitality diploma’s op zak en ruime werkervaring ervaring in management functies binnen de horeca en de dienstverlening.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief